THE FUTURE BELONGS TO THOSE 
 WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS 

ELEANOR ROOSEVELT

KUSH JEMI

Altech Solutions lindi nga një grup profesionistësh me mbi 20 vjet eksperiencë në zhvillimin dhe menaxhimin e platformave për bastet online dhe të gjitha teknologjitë e lidhura me të. Ne jemi krenare te ofrojme përvojën tonë në realizimin e një sërë shërbimesh që synon te ndihmoje klientet tane, në çdo fazë të zhvillimit të biznesit të tyre, nga Projektimi, deri te Grafika, Zhvillimi, Menaxhimi i Rrezikut, Mbështetja, Sistemet e Pagesave, Shërbimet Hosting dhe çdo nevojë tjetër specifike. Altech është partneri juaj ideal duke u kujdesur për aktivitetet që synojnë të bëjnë dialogun e kompanisë me klientët e saj referues, duke rritur ndërveprimin dhe besnikërinë e tyre. Ne jemi ne sherbim te Klientëve tanë 24 orë në ditë, 365 ditë në vit.

I NOSTRI PRODOTTI & SERVIZI

GRAPHICS & COMMUNICATION

Profesionistë të aftë marrin përgjegjësi ne projektimin dhe drejtimin artistik, si dhe të ofrojnë konsulence teknike në të gjitha fazat e projektimit dhe zbatimit të projekteve.

WEB & MOBILE RICH INTERFACES

Hosting dhe virtualizimi i platformave të klientëve tanë në mjedise me performancë të lartë dhe elastike, të aftë për të shkallëzuar automatikisht sipas kërkesave të ngarkesës.

MARKETING & SOCIAL​

Shikueshmëri në rrjetet sociale dhe virtuale, menaxhim profesional i raporteve online, krijim, optimizim i faqeve / profileve në mediat sociale, krijim i fushatave reklamuese në Facebook, Linkedin dhe të tjerë.

HOSTING & VIRTUALIZATION

Hosting dhe virtualizimi i platformave të klientëve tanë në mjedise me performancë të lartë dhe elastike, të aftë për të shkallëzuar automatikisht sipas kërkesave të ngarkesës.

SYSTEM MANAGEMEN & IT CONSULTING

Altech është: Menaxhim i Sistemeve, Siguri, Monitorim, Analiza e Vulnerabilitetit, Analiza dhe Optimizimi i Performancave të Platformave të Klienteve të saj..

PAYMENT SYSTEMS​

Strumenti e servizi di integrazione con le principali piattaforme di pagamento online, per offrire ai nostri Clienti oltre 15 differenti modalità di pagamento.

RISK MANAGEMENT​

Identifikimi dhe Parandalimi i Mashtrimeve për pagesa, shpërblime dhe baste vertikale. Mbrojtje për kompanitë e Klientëve tanë 24x7 përmes metodologjisë dhe mjeteve që janë efektive, fleksibel dhe të konsoliduara gjerësisht.

SOFTWARE DEVELOPMENT​

Zhvillimi profesional i softuerit si për Web dhe Standalone, si për mjediset operative Microsoft dhe Linux, të zhvilluara në DotNet C #, Python, Perl, Java, PHP, C, C ++, Javascript. Ne gjithashtu zhvillojmë Mobile për Android dhe IOS.

HELP DESK & TECHNICAL SUPPORT

Mbështetje me shumë nivele dhe Live Chat 24x7 shumëgjuhësh, qe kujdeset për klientët tanë, duke i lënë ata të lirë të përqëndrohen në strategjitë e rritjes së biznesit të tyre.

WEB&MOBILE

WEB&MOBILE

L’INCONTRO

Sviluppo front end del mockup grafico, finalizzazione e consegna al Cliente.

LO STUDIO

Realizzazione e presentazione dei layout, studiati per massimizzare la user experience dell'utente finale.

LO SVILUPPO

Sviluppo front end del mockup grafico, finalizzazione e consegna al Cliente.

IL COLLAUDO

Sviluppo front end del mockup grafico, finalizzazione e consegna al Cliente.

RISK MANAGMENT​

TRADE SAFELY

BUILD IN TRUST

SHAPE THE FUTURE

Mettiamo a disposizione dei nostri Clienti un Team dedicato con decennale esperienza ed i nostri strumenti,metodologie e regole atti alla prevenzionedi frodi e di comportamenti dannosi da parte dei Player. Nel processo di autorizzazione, il nostro Team, oltre a decidere se accettare o meno le giocate, interviene on-the-fly per modificare le quote di specifiche giocate, impostare nuovi limiti di rischio o variare il valore limite di soglia accettabile del rischio per il Cliente.

Il nostro Team di controllo del Rischio, coadiuvato dai nostri strumenti di supporto decisionale, controlla la validità di ogni singola giocata ed il suo livello di rischio in tempo reale, dalla iniziale pubblicazione della quota all’accettazione della giocata, garantendo ai nostri Clienti la necessaria protezione da comportamenti illeciti.

UI & XD DESIGN

DISEGNIAMO UN PRODOTTO SU MISURA

HOSTING & IT SERVICES

SECURITY & MONITORING

Verifiche automatizzate e periodiche, con cadenza giornaliera, della sicurezza e della disponibilità delle piattaforme dei nostri Clienti.

BUSINESS CONTINUITY & DISASTER RECOVERY

Capacità dei nostri sistemi di adattarsi alle condizioni d’uso e di resistere all’usura , alle rotture e ai disastri, in modo da garantire la continuità dei servizi erogati per i nostri Clienti.

CUSTOMER-DEFINED PRIVATE CLOUD

Infrastruttura dinamica con scaling automatico per assorbire e rispondere a richieste di incremento di carico, al fine di garantire la massima performance in qualsiasi condizione.

Mettiamo a disposizione dei nostri Clienti un Team dedicato con decennale esperienza ed i nostri strumenti,metodologie e regole atti alla prevenzionedi frodi e di comportamenti dannosi da parte dei Player. Nel processo di autorizzazione, il nostro Team, oltre a decidere se accettare o meno le giocate, interviene on-the-fly per modificare le quote di specifiche giocate, impostare nuovi limiti di rischio o variare il valore limite di soglia accettabile del rischio per il Cliente.

Il nostro Team di controllo del Rischio, coadiuvato dai nostri strumenti di supporto decisionale, controlla la validità di ogni singola giocata ed il suo livello di rischio in tempo reale, dalla iniziale pubblicazione della quota all’accettazione della giocata, garantendo ai nostri Clienti la necessaria protezione da comportamenti illeciti.

CONTACT US

ADDRESS

Rruga Urani Pano, 1/A 1001
Tirana – Albania

EMAIL

info@altechsolutions.al

TELEFONO

+355 68 4045200
+355 68 4045201

SKYPE

altechsolutions

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right